Rijsenhout | straatinfo

inbraak politie meldingen

Inbraak bij garagebedrijf

inbraak

Rijsenhout - Op zondagmorgen omstreeks 05.20 uur kreeg de politie melding van een inbraak bij een garagebedrijf aan de Aarbergerweg in Rijsenhout. Getuigen hadden een bestelbusje weg zien rijden.

De politie stelde direct een onderzoek in en trof het verdachte busje dat juist de Fokkerweg opreed. Via de Beachavenue ging het verder richting de Rijkerstreek. Bij het talud van de A4 stopte het busje plotseling, sprongen twee personen er uit en gingen er rennend over de A4 vandoor. De politie ging op zoek aan de andere kant van de A4 en trof een van de verdachten, die zich in een sloot verborgen probeerde te houden. De tweede verdachte werd niet gevonden.

Bij controle van het voertuig bleken hier gestolen goederen in te liggen. Deze spullen hoorden, naar later bleek, thuis in het garagebedrijf. Hier was een toegangsdeur geforceerd.

De verdachte, een 27-jarige Amsterdammer, werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de tweede verdachte.

2017256772

Soortgelijke berichten

Kluis weg bij inbraak autobedrijf
Leek

Sieraden weg bij woninginbraak
Huizen

Dief in bakkerij aangehouden
Tilburg

Poging inbraak
Landsmeer

Politie houdt verdachte poging inbraak aan
Reek

Op heterdaad
Delft

Man aangehouden wegens inbraak in meubelzaak
Echtenerbrug

Politie onderzoekt inbraak caf ?t Houtsje
Heerenveen

Man verduistert auto tijdens zogenaamde proefrit
Tilburg

Poging inbraak in bouwmarkt
Velserbroek

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio